Minigolfdag


Overblik

Minigolf i soveværelset? I køkkenet? I stuen, entéen og børneværelset? Jo, hvorfor ikke?

 

Fremgangsmåde 

Du starter med at planlægge en minigolfbane i alle dine værelser. Husk at rydde en bane under sengen, som kun du kender til. Minigolf kræver præcition, koncentration og dygtighed – og ejer du ikke nogle af delene, så må du jo snyde så det driver.

Der er selvfølgelig en del opfindsomhed forbundet med at lave en indendørs minigolfbane, men med et hul i en aflagt taske, en potteplante, og en kop eller kurv, så er det godt på vej!

Golftøj er et must til lejligheden. Brune sko, hvide bukser, polo-skjorte og en striktrøje rundt om halsen, og en hvid kasket, så er du ved at være der. Brug eventuelt Google til at søge efter kendte stjerner som Tiger Woods, Thomas Bjørn, Søren Kjeldsen eller Rory McIlroy, og kopier deres tøjstil.

Scenen er nu sat til den store turnering, og alt efter hvor mange der kommer, kan man dele sig op i hold. Husk at kåre og planlægge en stor hyldest til dagens minigolfmester, der jo gerne skulle blive dig selv. Ellers har du ikke snydt godt nok!

Huskeliste
Lån dig til puttere og minigolfbolde, og en lille blok, så du kan notere hvor mange skal hver deltager bruger. Dette er en oplagt mulighed for at sætte dig selv i front.
En lille pokal til vinderen – gerne med dit eget navn indgraveret fra starten, så deltagerne ved, hvor pokalen skal stå.

 

Nobody anbefaler 
At skrive golf-dresscode i indbydelsen

At holde sidste hul i ”klubhuset” med (endnu) en øl.