Kom som du var da du var 14

Kom som du var da du var 14


Overblik

Hvis du nu er på skribentens alder, er det her, du har muligheden for at finde buffaloskoene, yoyo'en og Snake frem på din gamle Nokia-telefon. For så mange andre, kan det være partisanertørklædet, Ralph Lauren Polo-skjorten, trompetbukser eller så meget andet.

Fremgangsmåde 
Idéen er simpel: Kom som du var, da du var 14. Dette er en god lejlighed til at se, hvor hurtigt tiderne skifter, og ikke mindst gense de mærkeligste mode-diller i mands minde.

Når du skal finde ud af, hvem der skal sidde ved siden af hinanden, kan du opfordre alle kvinderne til at tage et billede med, af den gang de var 14. Derefter vender du blot billederne om, og deler dem ud til mændene, og så er det ellers deres opgave, at finde deres borddame.

Alternativt kan mændene skrive en pinlig historie fra dengang de var 14 år, og så er det op til kvinderne at læse en historie højt, og gætte hvem den historiens pinlige ejermand er. 

Huskeliste
Lav en playliste med musikken fra den gang du var 14.

Nobody anbefaler
Invitationen til temafesten, kan jo passende være et billede af dig selv, fra den gang du selv var 14 år. Invitationen til denne fest kan jo være et billede af dig selv, da du var 14 år.

Lege
En god leg til dette formål er en musikquiz fra dengang, du var 14. Hvad hedder alle medlemmerne i Aqua? Syng brudstykker fra dine yndlingssange, og lad de andre gætte, hvilken sang, band, eller måske endda album, der er tale om. Musikquizzen kan nemt udvides med andre emner som politik, begivenheder, kendisser og mode fra den gang, du var ung.

Mad og drikke
Maden følger jo også en mode, så vælg det, du bedst kan huske fra da du var 14 år. Spaghetti med kødsovs? Medisterpølse? Stegt flæsk, måske? Drikkevarerne er nemme - masser af Mokai, Breezers og Bacardi rom.