Dommer fest


Overblik
Det vrimler med dommere af enhver slags til denne fest. Ideel til den årlige sommerfest i håndboldforeningen eller julefrokosten i fodboldklubben.

Fremgangsmåde
Man kan holde en dommerfest på flere måder. Man kan indbyde til en dommerfest, hvor gæsterne selv bestemmer hvilken slags dommere, de vil være: fodbolddommere, retsalsdommere, dommere fra filmverdenen med paryk og kappe, American football dommere i de stribede bluser og med hovedtelefoner osv.

Festen kan også holdes som: "Årsfesten i håndbolddommerklubben" eller Generalforsamling i Dommerforeningen med dagsorden.

Invitationen kan da evt. bare være en udsendelse af dagsorden til generalforsamling i dommerforeningen. Den kan også være skrevet på røde og gule kort.

Hvordan finder vi til bords? 
Bordet skal naturligvis været dækket flot op med røde og gule kort og dommerfløjter. Evt. også en hammer fra retssalen. Der kan også "pyntes" med billeder af danske superligadommere og med dommerforeningens blad "Fløjt"!

Lege til at finde til bords med: 
Alle får udleveret en melodi, som de skal fløjte i dommerfløjten - to og to har man fået udleveret den samme melodi og skal nu finde frem til hinanden i den øredøvende larm.

Herreben i nylonstrømper:
Kvinderne vælger et sæt herreben i nylonstrømper. Fremgangsmåde: Alle herrerne står bag et forhæng, så man kun kan se deres ben. Kvinderne skal vælge et par ben. Det ser væsentlig sjovere ud, hvis alle herrebenene er iklædt nylonstrømper. Husk at medbringe nok nyloner!

Husk 
Det er ikke ovre før det sidste fløjt har lydt! Eller den fede dame har sunget!

Mad og drikke 
Vi har faktisk været lidt i tvivl om, hvad dommere egentlig spiser. Men det kunne jo være kage - pyntet med dommermotiver eller en pølse og fadøl som på stadion.

Påklædning 
Ja, det kan jo være det traditionelle sorte dommerkostume fra boldspil. Det kan være flotte dommerkapper med hvid paryk til. Det kan være de stribede trøjer, som vi kender fra blandt andet amerikansk football.

Musik 
Fodbold- og håndboldsange fra diverse slutrunder: Jernhårde ladies, Gunnar Nu rap, Recepten osv.