Discofest


Overblik
Så er der dømt disco på drengen. Travolta har ikke levet forgæves. Frem med danseskoene og ud på gulvet til tonerne af Stayin' Alive, Hot Stuff og Funky Town og alle de andre svedende discoperler.

Fremgangsmåde
Jamen, det er jo bare at skabe den perfekte disco-stemning med discohits, Travolta-trin, discokugler og farvestrålende drinks. Der må gerne være en Dj som styrer musikken og gerne discokugler og skiftende farvede spots på dansegulvet.

Bordet 
Bordet skal være med sølv og glimmer som tema. Bordduge af sølvpapir eller byggesølvruller (som man bruger til isolering af lofter). Farvestrålende drinks ved alle pladser. Bordkort med billede af disco-kongen over dem alle John Travolta eller evt. Bee Gees og Abba.

Mad og drikke 
Gider rigtige diskere ikke, så derfor står den på pindemadder og champagne. Der skal til gengæld være det vilde drinks sortiment. Gerne med masser af farver og stærke sager i som f.eks. Long Island Ice Tea.

Påklædning 
Her har vi fat i glimmertøj i stor stil, hvide jakkesæt med åbentstående sorte skjorter med lange flipper, pink skjorter, og sidst men ikke mindst MIKROFONHÅR. Pigerne skal have de højhælede sko på, den kraftige blå øjenskygge og gerne en vid nederdel som går til knæene og dertil en stram top.

Musik - Playlist: 
Don't Leave Me This Way 
I'm Every Woman 
Lady Marmalade 
Celebration 
Ain't No Mountain High Enough 
Shame, Shame, Shame 
Respect 
I Wish 
Play That Funky Music 
And The Beat Goes On 
I Love To Love 
Sexbomb 
Stayin' Alive 
I Love The Nightlife 
The First, The Last, My Everything 
You're The One That I Want 
Hot Stuff 
Get Up And Boogie 
Car Wash 
We Are Family 
Ring My Bell 
I'm Comming Out 
Le Freak 
It's Raining Men 
Upside Down 
YMCA 
You Make Me Feel (Mighty Real) 
Funky Town 
Knock On Wood 
Night Fever 
If I Can't Have You 
Dancing Queen 
Never Can Say Goodbye 
You Can't Hurry Love 
I Will Survive 
It's My Party 
Voulez Vous