Charterturen


Overblik
Her har du chancen for at invitere dine venner på ferie. Turen går til Ibiza. Og der spares ikke på eksotiske drinks, optræden og konkurrencer. Også velegnet til firmafesten.

Fremgangsmåde
Ved ankomsten tjekkes der ind ved fordøren, og der anvises plads i flyet. (stue som er indrettet med 1. og 2. klasse - 1.klasse sidder på stole og 2. klasse på gulvet.)

På første klasse serveres der rejer, champagne... og på 2. klasse serveres der madder med leverpostej (godt pakket ind i plastik!).

På 1. klasse serveres drinks med et smil og på 2. klasse vrisses der af gæsterne, og der kan evt. spildes lidt...

Efter flyturen ankommer man til Ibiza, hvor der serveres kølige drinks.

Der klædes om, og selvfølgelig er 2. klasses kufferter væk... ("smukt" erstatningstøj forefindes...)

Middagen starter, og efterfølgende åbner baren, med diverse eksotiske drinks, stjernekastere og bodytequlia. Der skal naturligvis også leges, konkurreres og optrædes i bedste spies-guide-grisefest-stil.

Hvis der skal konkurreres i hold, er det en god idé at være opdelt i rejsebureauer - nogle er Spies-holdet, andre er fra Tjæreborg, andre igen fra Star-tour osv. Man kan sagtens forsøge at spørge de forskellige rejseselskaber om at få hatte, paraplyer eller t-shirts til festen. Man kan så sidde ved hver sit bord opdelt efter selskaber.

Hvert bord skal måske bidrage til underholdningen med en optræden, som de selv finder på. De kan så bedømmes af et dommerpanel.

Indbydelsen
Indbydelsen er lavet som flybilletter, bordingpas og tax-free katalog, hvor tilmeldingen er på bestillingslisten i kataloget. Rejsen går til Ibiza, og husk at skrive, at der skal medbringes kuffert med sommertøj til senere omklædning.

Bordet 
Skal naturligvis være eksotisk med sand på gulvet, palmer (eller stuebirk...), farverige drinks. Ja, så festligt som muligt. Evt. også med de festlige hagesmække og hatte man kan få til nytårsfest med danske viser på. ("Sejler op ad åen" er altid en klassiker på de kanter og evt. "Der er et yndigt land", som den synges til landskamp, "Den er fin med kompasset" og andre klassikere fra den danske sangskat.)

Husk 
Kim Larsen når der skal spilles op til dans. 
Plakater fra tyrefægtning og andre flotte souvenirs fra ferieture til bordpynt.

Mad og drikke 
Sangria, spansk rødvin men naturligvis også Gammel Dansk. Mad kan være en stor skål paella, men det kan jo også være svinekoteletter eller frikadeller, hvis det ikke skal være for eksotisk..

Påklædning 
Ja, det er jo på med soltoppe, shorts og kasketter, storblomstrede feriekjoler og stråhatte eller badekåbe og bikini/badebukser. Glem endelig ikke sandaler eller badetøfler - og et kamera dinglende på maven ! Man kan evt. male sig godt rød på næse og skuldre. Vi danskere får jo gerne lidt for meget sol.

Musik 
Ja, her kan vi anbefale Kim Larsen, Birthe Kjær og andre danske klassikere, men måske også et par tyske schlagere som Freddy Breck. Endelig måske lidt smørtenor a la Julio Iglesias eller sønnen Enrique.