* Ny side


Tilbageblik

Wham!, crepehår og plateausko..! En 80'er fest er altid et populært tilløbsstykke.

Fremgangsmåde
Så er der lagt op til nostalgi fra 80’erne. Der bliver gang i den på dansegulvet når alle 80'er klassikerne drøner ud af jukeboxen.

Bordet 
Bordet kan dækkes med små pyntegenstande over alt. Ligger du inde med et bord i den klassiske stål og glas look, et hvidt og blåt Ikea bord, eller et mørkt og dystert bord, der ligner noget, der burde stå i Ungdomshuset, så er du allerede godt i gang.

Alle mændene medbringer et billede af dig selv fra 80erne, eller et billede af deres store 80er idol – vi ved godt der kommer mange med Kim Schumacher – og lad qvinderne vælge bordherre ud fra billederne.

Husk 

Musikken er festens omdrejningspunkt: Forbered dig til festen ved at genhøre klassikerne, så du kan skråle med
At høre Tarzanboy - en melodi du aldrig glemmer
At grave yoyo’en frem fra gemmerne! 
En professorterning – også kendt som en Rubik’s Cube.

Musik 
Olivia Newton John, Wham, Duran Duran, Thompson Twins, Michael Jackson, Madonna, Guns and Roses, Rah Band, Alice Cooper, Masquerade, David Bowie, The Cars, Depeche Mode osv.
Og så var der alle de danske 80'er bands som Tøsedrengene, Sebastian, Kim Larsen, Sneakers, News, Danseorkesteret, TV2, Gnags og One Two.

Lege 
Kår aftenens flotteste 80’er hår, eller se hvem der stadig mestrer de klassiske yoyo-tricks som ”gå tur med hunden”, ”jorden rundt”, eller ”vuggen”.

Du kan bede udvalgte gæster om at komme med et morsomt indslag – en historie fra 80erne om glæderne ved plateausko, dengang man mødte Kim Schumacher, eller vandt en diskussion om, hvor ”straight” George Michael var.
Der skal selvfølgelig også quizzes om 80ernes store personligheder, kultur, musik og politik.

Mad og drikke 
Rejecocktails, culottesteg, hasselback kartofler og kinakål er bare nogle af forslagene til menukortet.

Påklædning: 

Pigerne: asymmetrisk hår og tøj var den helt store dille sammen med store øreringe. Makeuppen bestod i det store hele af blå øjenskygge, mens man ofte gik i cowboystøvler, miniskørt og komisk store bælter. Blandt farvevalget var det mest populære de klassiske neonfarver og pastelfarver. Find f.eks. inspiration ved at kigge på gamle billeder af tidens største idoler.

Mændene: Levi’s cowboybukser, i kombination med en Poloskjorte med den velkendte krokodille fra Lacoste. Sejlerskoen var dengang en tidløs og smart sko, der aldrig gik af mode. Tænk på nutidens golfstjerner med Calvin Klein tøj, og en trøje rundt om halsen. H2O var det helt store danske tøjbrand, og selvom ingen vil indrømme det i dag, så eksperimenterede mændene vist også med lidt øjenskygge.