Temafester

TemafesterHolde en fest, der vil blive talt om i årevis.
Her kan du få inspiration til at holde de bedste temafester for dig og dine gæster.
Klik for at finde en "opskrift" der er lige til at printe ud.

* Nyt element

Klik her
Bryllupsfest

Her kan du få ideer til en temafest i form af et rollespil om et traditionelt dansk bryllup. Temafesten indeholder alt, hvad der hører sig til af familie-intriger, magtkampe, pinlige taler, og tabu-belagte hemmeligheder. Der er lagt op til en fantastisk firmafest, eller rollespil med mange mennesker.

Klik her
Diktator fest

Forestil dig en fest udelukkende bestående af gamle diktatorer. Du byder Imelda Marcos op til dans, Josef Stalin kommer ud fra toilettet og Lenin er bartender. Så befinder du dig midt i en vaskeægte diktatorfest.

Klik her
Togafest

Klassikeren over dem alle: Togafest. En rejse tilbage til Athen eller Roms storhedstider.

Klik her
Minigolfdag

Denne dag er en hyldest til den ædle sport minigolf. Den kræver noget forberedelse og plads, men så bliver det også en perfekt dag.

Klik her
Vilde Vesten Festen

Festen fra det vilde vesten. Cowboys og indianere blander sig med squaredans, whisky og dueller. Find seksløberen og cowboystøvlerne frem og slå dig løs in the wild wild west.

Klik her
Karina og Rasmus fest

Festen for dem, som hader at skille sig ud fra mængden.

Klik her
Hollywoodfest

En aften med glamour og glimmer. I en til tider grå hverdag får du her chancen for at være en kendt og feteret Hollywoodstjerne for en aften.

Klik her
Cricketdag

En klassisk engelsk "day in the country". Med hvide telte, grønne græsplæner, afternoontea, hvide klæder og ædel cricketdyst. Det er så klassisk engelsk som det kan blive, dear.

Klik her
Musik og fis - en cabaretaften

Denne aften leverer gæsterne selv underholdningen. Alle gæsterne skal tilsammen lave en festforestilling. Velegnet til festen med mange mennesker og firmafesten

Klik her
På tur med litteraturen!

En hyggelig vinterfest med levende lys, dejlig mad, bløde stole og masser af sterinlys. En rejse rundt i verdens litterære landskaber.

Klik her
Actionfilmsfest

Klik her
Kina fest

Turen går til Kina. Og hvorfor skulle den ikke det? Det store land med de mange mennesker, den spændende historie og den fortræffelige mad. Find mao-sko og din bedste kimono frem og så af sted til Kinafest.

Klik her
Discofest

Klik her
* Nyt element

Klik her
* Nyt element

Hvem glemmer mon nogensinde tiden efter murens fald? Tiden hvor man ikke kunne tale i telefon og være på internettet samtidigt. Tiden med Beverley Hills 90210, Tæskeholdet, Spice Girls, Take That, og Generation X. Og Aqua, selvfølgelig.

Klik her
Gangster fest

Palermo i Præstø. Temafesten er en lang leg, som løber over en hel aften med et på forhånden fastlagt plot og bestemte roller til alle gæsterne. Her har du opskriften på et brag af en gangsterfest, som dine venner sent vil glemme. Velegnet til festen med mange mennesker og firmafesten.

Klik her
Himmel og helvede fest

Lidt inspiration til en himmel og helvede fest. Engle og djævle i et skønt virvar. En himmelsk fest for alle

Klik her
Kom som du var da du var 14

En nostalgisk aften hvor du får chancen for at blive 14 igen og se lige så "smart" ud, som du gjorde dengang.

Klik her
Kom som en plante festen

Skal jeg være en stuebirk, en vandkande eller en rød rose? Det er et spørgsmål, du må stille dig, hvis du skal deltage i denne oplagte forårs- og sommerfest. Havefesten, hvor hele spirer og gror. En aften som emmer af blomster, gødning, muld, drivhus og havestole.

Klik her
Bierstubefest

Østrigsk bierstube-stemning lige ind i din stue. Festen for alle øldrikkende, tyrolerelskende og feststemte mennesker.

Klik her
Charterturen

Her har du chancen for at invitere dine venner på ferie. Turen går til Ibiza. Og der spares ikke på eksotiske drinks, optræden og konkurrencer. Også velegnet til firmafesten.

Klik her
James Bond fest

"Shaken - not stired". Bringer denne bestilling et smil frem på dine læber - så er en James Bond fest måske lige sagen for dig.

Klik her
Grand Prix Fest

Hvem husker ikke at sidde i familiens skød med stemmesedler og lørdagsslik inden for rækkevidde og se årets Melodi Grand Prix? Her har du muligheden for genopleve denne unikke stemning.

Klik her
Cruise - jorden rundt på en aften

Hvor tit har man chancen for at komme jorden rundt på en aften og det endda på cruise? Nej vel? Men her er den altså.

Klik her
Bad Taste Party

Smag og behag er forskelligt, siges det. Men måske er der alligevel noget, der er lidt dårligere smag end andet. Bedøm selv til Bad Taste Party.

Klik her
Kom-som-det-du-ville-være-da-du-var barn-fest

Hvad ville du være, da du var barn? Her har du chancen for at få opfyldt din barndomsdrøm. Ville du være sygeplejerske, skuespiller, frisør, brandmand, fodboldspiller eller måske popstjerne? Denne aften kan du blive lige det du drømte om.

Klik her
Dommerfest

Det vrimler med dommere af enhver slags til denne fest. Ideel til den årlige sommerfest i håndboldforeningen eller julefrokosten i fodboldklubben.

Klik her