Prinsesse Party


Overblik
Børnefesten til alle små piger. Lad pigerne forvandle sig til små prinsesser for en eftermiddag.

Fremgangsmåde
Indbydelsen kan være en prinsessekrone (fastelavn), hvor teksten er skrevet indeni. Alle kronerne skal medbringes til festen.

Det første som skal ske er, at alle pigerne skal forvandle sig til prinsesser og klædes i fine lange kjoler, flotte perlekæder og rød læbestift. Børnene skal selv lave de fine perlekæder og så skal alle de små prinsesser spise.

Der er pyntet med overdrevent mange hvide og lyserøde balloner. Bordet er dækket med masser af guld og glimmer. Det kan være en dug i nervøst velour og guldstjerner spredt ud over bordet. Børnene skal drikke af plastic vinglas med paraplyer og sugerør.

Lege
Efter maden laves et stort pude- og dynelandskab og en ært gemmes under det. Børnene ligger på de mange puder og dyner og så fortælles historien om "Prinsessen på ærten". Efter historien skal pigerne finde ærten, så de ved, at de er virkelige prinsesser. En ægte prisessetest! Her kan man jo også prøve at kysse en frø og se om drømmeprinsen dukker op..
Pigerne kan også lege "Tag den ring og lad den vandre" med en flot prinsesse-ring. 
Pigerne kan også sidde to og to overfor hinanden og tegne eller male den anden. Så får alle pigerne et lille billede med hjem af dem selv som prinsesser.

Mad og drikke
Det store fine kaffebord med lagkage, boller, is-lagkage, kagekone med krone på. Det hele skal naturligvis pyntet med guldglimmer!

Påklædning
Ja, det er selvfølgelig det fine prinsessetøj.